Хіти тижня. "Ви створили пухлину, вкрали Крим, розв'язали війну на Донбасі!": В ефірі пропагандистського ток-шоу на росТБ розгорівся скандал через Україну (відео)

Публічні звинувачення на адресу Кремля пролунали в студії ток-шоу з вуст польського публіциста.

Зигмунт Дзенчаловські. Фото:скріншот

Польський публіцист і журналіст Зигмунт Дзенчаловські публічно звинуватив Росію в крадіжці українського Криму і розв'язуванні війни на Донбасі. Відповідну заяву він зробив в ефірі пропагандистського ток-шоу "Час покаже" 20 грудня, передають Патріоти України.

За словами поляка, саме очолювана Володимиром Путіним держава створила пухлину в Україні.

"У Польщі нещодавно була опублікована стаття, автор якої розглядає дев'ять можливих сценаріїв вирішення українського конфлікту. Аж до відходу Росії і повернення Криму. І, на жаль, на закінчення автор говорить про те, що вони не реалізовуються останнім часом. Ви створили пухлину. Я маю на увазі Російську Федерацію. Ви вкрали Крим! Ви розв'язали війну на Донбасі!" - звернувся Дзенчаловські до присутнього в студії члена комітету Держдуми з міжнародних справ Сергію Желєзняка.

Той обурився і відразу ж зірвався на крик: "Це ви створили пухлину! Це ви створили Майдан! Це ваші шакали там бігали! Ні, ми не дали знищити мільйони людей! Ми зупинили війну, в тому числі примушування до Мінських угод".

Польський журналіст у відповідь нагадав про минуле життя депутата. "Ви працювали в рекламі. Ви чудовий пропагандист! І те, що ви говорите, до реального життя відношення не має", - підкреслив Дзенчаловські.

Він також процитував кандидата в президенти Росії Григорія Явлінського, який закликав Путіна закінчувати війну і виходити з України. "Війна - це погано", - підсумував поляк.

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...