Хіти тижня. Виготовлені у Канаді: В Україні з'являться снайперські гвинтівки, що пробивають стіни (фото)

Снайперська гвинтівка, яку можуть продати Україні, - це LRT-3.

Канадська снайперська гвинтівка LTR 3 від компанії PGW Defense Technologies. Фото: 24 канал.

Україна купить у Канади снайперські гвинтівки які здатні вражати супротивника, що стоїть за стіною. Країни знаходяться на завершальному етапі перемовин. Про це заявив посол України в Канаді Андрій Шевченко під час слухань у Постійному комітеті парламенту Канади із питань оборони, передають Патріоти України.

"Після рішення Канади внести України до Контрольного переліку країн, до яких дозволені поставки автоматичної зброї кілька канадських компаній скористалися новими можливостями в Україні. Як вже стало відомо, ми наближаємося до закриття угоди на постачання снайперських гвинтівок", - сказав Шевченко.

Снайперська гвинтівка, яку можуть продати Україні, - це LRT-3. Гвинтівка канадської компанії PGW Defense Technologies призначена для ведення бою з противником, що знаходиться за стіною. ЇЇ приклад можна налаштувати індивідуально під характеристики стрільця.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...