Хіти тижня. "Вивозять компромат": З Макіївки в Росію виїхала колона авто із заклеєними номерами

7 листопада з окупованої Макіївки в напрямку Російської Федерації висунулася колона в складі 30-35 завантажених великогабаритних автомобілів.

У окупованій Макіївці. Фото: соцмережі.

Керівництво російсько-окупаційних військ здійснює ліквідацію компрометуючих матеріальних доказів незаконної присутності і діяльності РФ на Донбасі. Про це повідомляє Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони, передають Патріоти України.

«Чітко усвідомлюючи, що відповідальність за злочини на території України не має строку давності, керівництво російсько-окупаційних військ здійснює ліквідацію компрометуючих матеріальних доказів незаконної присутності і діяльності РФ на Донбасі», - йдеться в повідомленні.

За уточненою інформацією української розвідки, 7 листопада з окупованої Макіївки в напрямку Російської Федерації висунулася колона в складі 30-35 завантажених великогабаритних автомобілів із заклеєними цивільними номерними знаками РФ.

«Встановлено, що таким чином російськими кураторами організований вивіз з тимчасово окупованих територій ОРДЛО на територію РФ службової документації і цінного устаткування», - йдеться в повідомленні.

Один із пілотів збитого російського Ту-22МЗ загинув, пошуки ще одного тривають, - губернатор Ставропольського краю

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:44

Один із льотчиків збитого російського літака Ту-22МЗ загинув. Про це повідомив губернатор Ставропольського краю країни-агресора РФ Володимир Владимиров у Telegram, передають Патріоти України. "Отримано уточнені дані щодо інциденту з російським військов...

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...