Хіти тижня. "Из ополчения сделали у*бищную армию! Они должны уйти!": Бойовик із Сніжного закликав вигнати з Донбасу російських офіцерів (фото)

Терорист скаржиться, що російське командування жахливо поводиться з місцевими бойовиками.

Бойовик із Сніжного. Фото:соцмережіУ мережі з'явився допис бойовика, який зі Сніжного скаржиться, що російське командування в ОРДЛО не вважає їх за людей і істерично закликає позбутися ярма російських офіцерів на Донбасі. Про це повідомив у Twitter блогер Necro Mancer, передають Патріоти України.

У мережі терорист називає себе Олександром Донецьким, має позивний "Кадир", його справжнє ім'я, за даними бази "Миротворець", - Кучерський.

"Російські офіцери повинні піти! Ми самі можемо вирішувати нашу долю, а не бути пішаками", - пише "Кадир".

Обережно, ненормативна лексика!

Кілька красномовних фото "Донецького" з бази "миротворця":

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...