Хіти тижня. За патріотизм і не згадувати: "Хотите посмотреть, кто будет управлять страной, если Тимошенко станет президентом, приезжайте в Черкассы! Шайка тупых, лживых бандитов!" - блогер

Український блогер жорстко відповів всім тим, хто вірить в "захмарні президентські рейтинги" Тимошенко.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко і Юлія Тимошенко

На прикладі Черкас блогер Кім Ахеджаков показав, на що може перетворитися країна, якщо "бютівці" на чолі з Юлією Тимошенко дорвуться все-таки до влади, передають Патріоти України.

У своєму пості в Facebook Ахеджаков яскраво описав, що відбувається в Черкасах, де в кріслі мера сидить якраз ставленик Тимошенко Анатолій Бондаренко.

"На згадку про день Незалежності в Черкасах. У цьому році на 24 серпня виявився я в цьому чудовому місті, де править (вірніше грабує) мер від БЮТ Анатолій Бондаренко.

Ще раз основна теза: Хочете подивитися, хто буде керувати країною, якщо Тимошенко стане президентом, приїжджайте в Черкаси! Зграя безпринципних, тупих, брехливих бандитів!!!

Хочете подивитися, як буде розвиватися економіка України, якщо Тимошенко стане президентом, приїжджайте до Черкас. Найбагатше місто з мільярдним бюджетом не може відремонтувати дороги, хоча б ямковий способом! Дійшло до того, що люди самі почали описувати ями білою фарбою, щоб хоч якось уберегтися від потрапляння в них!

Від міста смердить! Через нерегулярні прибирання сміття в сміттєзбірниках, біля баків утворилися смердючі калюжі. Замість збирання, їх тупо засипали хлоркою. Тепер смердить подвійно!

Хочете подивитися на святкування Дня Незалежності при президентові Тимошенко - приїжджайте в Черкаси! Якщо коротко - його просто не буде! Парад, вшанування атошників, салют, народні гуляння - цього всього в Черкасах не було! Замість цього - свято спорту! Ну ми ж не воюємо, ми за мир у всьому світі!

До того ж, в святковий день, ввечері, в центрі міста відключили всі ліхтарі!!! Я так розумію, це Тимошенко, через свого опричника, дає зрозуміти кураторам і спонсорам - допоможіть мені стати президентом, і я вам зроблю Черкаси в українському масштабі - не буде не тільки святкування дня незалежності, а й незалежності, як такої не буде!!!" - написав Ахеджаков в соцмережі.

Опублікував: Олег Устименко

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...