Хіти тижня. За що продався? Оприлюднено докази зв'язку Медведчука з анексією Криму

Записи розмов Глазьєва і Затуліна є одним з доказів української прокуратури у судовому слуханні у справі екс-президента України Віктора Януковича.

Фото: ФБ

Лідер руху "Український вибір" Віктор Медведчук має відношення до анексії Росією Криму в 2014 році, про що свідчать перехоплені телефонні розмови радника президента РФ Сергія Глазьєва і депутата Держдуми Костянтина Затуліна. Аудіо публікує видання "Цензор.НЕТ", повідомляють Патріоти України.

Зокрема, Глазьєв в одній з розмов заявив Затуліну наступне: "Алло, Костя, дивись, я там з Медведчуком зараз зв'язався, вони дадуть свої пропозиції. У них там вже зараз міністр юстиції Криму, який діє на сьогоднішній день, ну, був у Могильова (Анатолій Могильов, екс-голова Ради міністрів Криму, - ред.), - Коровченко Сергій Володимирович (екс-начальник Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Криму, - ред.). Це їх хлопець, вони його добре характеризують. Він сказав, що підтягне юридичну команду. Нам треба цього Коровченка зберегти. Він вже міністр юстиції Криму, щоб він там і залишився".

Також Затулін сказав, що у Медведчука є прямий доступ до президента РФ Володимира Путіна, якого в розмові іменують "ВВ".

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...