Хіти тижня. "За три дні - 12 тисяч": Депутат Держдуми пригрозив Україні великою кров'ю (відео)

Москва не відмовиться від своїх агресивних планів щодо України.

Ілюстрація: rusflagcity.ru

Член Комітету Державної Думи Росії, визнаної нелегітимною в Україні, з економічної політики, промисловості, інноваційного розвитку та підприємництва Олексій Журавльов заявив, що Україна може втратити до 20% своїх військ на Донбасі, якщо вирішить наступати на "Л/ДНР". Про це він сказав у ефірі програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", повідомляють Патріоти України.

Примітно, що у своїх завуальованих погрозах Журавльов посилався на нібито заяву начальника Генерального штабу Збройних сил України.

"Хотілося б сказати з приводу військової операції. Я впевнений, що її не буде. У всякому разі, найближчим часом. Вони будуть чекати. Восени ще начальник Генерального штабу ЗСУ заявив про те, що до військових дій вони в принципі готові, але треба розуміти, що до 20% будуть відразу знищені в перші три дні - військ, що стоять на кордоні з "ЛНР" і "ДНР". Влада готова піти на це чи ні? Це приблизно 12 тисяч у перші три дні. Тому я дуже сумніваюся, що це взагалі станеться", - єхидно зауважив російський депутат.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...