Хіти тижня. Замість Захарченка: Хто стане новим ватажком "ДНР"

Про підготовку Дениса Пушиліна до підвищення можуть свідчити його недавні гучні заяви щодо дій українських військових і ймовірні відповіді бойовиків, що раніше було для нього нехарактерно.

Денис Пушилін. Фото: соцмережі.

Новим ватажком терористів "ДНР" стане так званий голова Народної ради "республіки" Денис Пушилін, змінивши Олександра Захарченка. Про це повідомляє російське видання "Примечания", передають Патріоти України.

Зазначається, що це рішення вже прийнято "відповідними інстанціями". Про підготовку Пушиліна до підвищення можуть свідчити його недавні гучні заяви щодо дій українських військових і ймовірні відповіді бойовиків, що раніше було для нього нехарактерно.
Вчора Денис Пушилін відправився в окупований Крим, де зустрівся з так званим "главою уряду" півострова Сергієм Аксьоновим. Нагадаємо, що чергові фейкові вибори в псевдореспубліці заплановано на осінь цього року.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...