Хіти тижня. Засвітилася на сепаратистському шабаші: З'явилися скандальні подробиці про витівки російської шпигунки на Донбасі (відео)

Виступи Бутіної на проросійських мітингах на території України у 2014 році є непрямим підтвердженням виконання завдань спецслужб РФ.

Марія Бутіна. Фото:скрін відеоЗатримана в США за підозрою у шпигунстві росіянка Марія Бутіна в 2014 році закликала жителів окупованих Донецької і Луганської областей підтримати терористів. Про це написала на своїй сторінці в Facebook народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Ірина Фріз, зазначають Патріоти України.

"Марія Бутіна, яка була заарештована правоохоронними органами США за підозрою у впливі на внутрішню політику США напередодні зустрічі Президента США Трампа з Путіним, відзначилася під час проросійського сепаратистського шабашу у 2014 році в Україні. На цьому відео можна побачити, як вона підтримує дії Росії в Криму", - йдеться в повідомленні.

Вона зазначила, що у зв'язку з цим звертатиметься до Генеральної прокуратури України та Служби безпеки України щодо наявності ознак злочину та порушення кримінальної справи проти Бутіної.

"Її виступи в Україні у 2014 році є непрямим підтвердженням виконання завдань спецслужб РФ. Це допоможе контррозвідувальним органам США довести причетність Бутіної до виконання завдань Кремля на території Сполучених Штатів", - підсумувала нардеп.

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...