Хіти тижня. Затягнути гайки тугіше: У Росії підготували список "неугодних" ЗМІ, щодо яких посилять цензуру

Дані заходи були прийняті у відповідь на можливу реєстрацію в США в якості іноземного агента прокремлівського телеканалу Russia Today.

Ілюстрація:Уніан

Комісія Ради Федерації (верхня палата парламенту РФ) щодо захисту держсуверенітету і недопущення втручання у внутрішні російські справи склала список ЗМІ, діяльність яких може бути обмежена на території Росії, в який потрапили CNN, "Голос Америки" та "Радіо Свобода". Дані заходи були прийняті у відповідь на можливу реєстрацію в США в якості іноземного агента прокремлівського телеканалу RT. Про це повідомляє російський сайт РБК, передають Патріоти України.

Як каже член комісії по захисту держсуверенітету Олег Морозов, в список потрапили ЗМІ, які отримують гроші з-за кордону" і "втручаються в російську внутрішню політику".

"Якщо обмежать сигнал [RT] — ми обмежимо теж [сигнал іноземних ЗМІ в Росії], якщо розірвуть вже укладені договори з тими інтернет-ресурсами, які надають майданчик для RT — значить, аналогічні заходи будуть прийняті в Росії. Візьмуть під контроль персональні дані співробітників — ми візьмемо під контроль персональні дані співробітників відповідних закордонних ЗМІ", - заявив Морозов.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...