Хіти тижня. "Земан сам у пащу лізе": Цимбалюк пояснив, як президент Чехії підставив Росію заявою про Крим

"Погодившись "на торги" Кремль тим самим фактично визнав би, що вкрав те, що йому не належить.

Мілош Земан. Фото: Рейтерс.

Пропозицію президента Чехії Мілоша Земана про виплату Києву компенсації за Крим не схвалить Москва, тому що це наголошує незаконність анексії українського півострова. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

"Навіщо вони це роблять? Це ж сама дискредитація. Дурість цю не зрозуміють вдома у товариша Земана, не зрозуміють в Україні. Країною не торгують. Але найцікавіше, що в Москві за це теж не похвалять", - зазначив він.

"Погодившись "на торги" Кремль тим самим визнає, що вкрав те, що йому не належить. Коротше скільки ведмедя не облизувати, він добрішим не стане, зжере при нагоді такого миролюбного Земана і скаже, що він сам хотів. До речі, це буде схоже на правду. Земан сам у пащу лізе й інших туди тягне", - додав журналіст.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...