Хіти тижня. "Жалівся на скруту і благав не стріляти": Український комбат пригадав зустріч з одним з ватажків "ЛНР"

Командир 8-го батальйону 10-ї окремої гірничо-штурмової бригади підполковник Дмитро Лисюк розповів, як у 2014 році зустрівся з одним з ватажків бойовиків "ЛНР" Павлом Дрьомовим ("козачий отаман", підірваний в машині в 2015 році).

Дмитро Лисюк

Про це Лисюк розповів у коментарі "Апострофу", передають Патріоти України.

"Ну що про нього сказати? Він місцевий, стахановський. До війни нічого з себе не представляв. А тут раз, два - і піднявся. Потім у нього з "керівництвом" так званої "ЛНР" пішли жорсткі розбіжності, тому що реально в Стаханові були голод, холод... А Дрьомов – він з "ідейних" був. Плюс люди ж до нього почали ходити. От і почав він багато непотрібного говорити. І договорився до того, що сюди прийшли "потрібні" люди і навели "порядок", - говорить комбат.

"Пам'ятаю, як зустрічалися з ним в грудні 2014-го тут неподалік, на мосту в Троїцькому, до того, як його підірвали. Він приходив і розповідав, як їм там погано. Просив: "А давайте днів десять не будемо стріляти? Тому що нам нічим...". А кум мій стоїть і каже: "Так які проблеми? Ти говори, куди, а ми зараз підкинемо боєприпасів!", - з гумором додав Дмитро Лисюк.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...