Хіти тижня. "Злили" з кінцями: Савченко, яка їздила до ватажків "Л/ДНР", голосувала за скасування "реінтеграції Донбасу"

Фото: ua.news

Позафракційний депутат Надія Савченко на засіданні Ради 6 лютого голосувала за скасування так званого "закону про реінтеграцію Донбасу". Про це свідчать дані голосування, опубліковані на сайті парламенту, повідомляють Патріоти України.

Законопроект був внесений до Ради "Опозиційним блоком" і отримав 37 голосів "за". 33 голоси за нього віддали представники "Оппоблока", інші 4 - позафракційні нардепи Яків Безбаз, Сергій Мельниченко, Надія Савченко, а також депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олександр Дехтярчук. "Проти" проголосували 158 нардепів.

На позицію Савченко в Facebook відреагував блогер і політолог Олексій Голобуцький. "Видно, що вона вже набридла навіть своїм кураторам. Рейтинг впав нижче плінтуса, зміна візуального іміджу не допомагає, постійне миготіння на телевізорі тільки викликає роздратування. Ось вирішили її остаточно злити цим голосуванням. Тут уже й складно буде викрутитися. Хіба що з бодуна кнопки переплутала", - написав він.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...