Хіти тижня. Зрада ідеалів: ПАРЄ більшістю голосів почала процедуру зняття санкцій з Росії (відео)

Парламентська асамблея Ради Європи переважною більшістю голосів підтримала рішення, яке передбачає зняття політичних санкцій з Росії.

Як пише "Європейська правда", про це свідчать результати голосування за резолюцію, проект якої підготував наступний президент асамблеї Мікеле Ніколетті, передають Патріоти України.

Практично всі поправки, які запропонувала українська делегація, були відхилені.

Зокрема, у тексті рішення залишилася норма про те, що ПАРЄ та Комітет міністрів (виконавчий орган Ради Європи) мають "гармонізувати правила участі та представництва країн-членів в обох статутних органах".

За задумом ідеологів цієї норми, така резолюція має на меті заборонити ПАРЄ продовжувати дію обмежень, що накладаються на РФ, без згоди країн-членів. Це фактично ставить під питання схвалення у ПАРЄ будь-яких санкцій проти РФ, а зважаючи на те, що мають бути поновлені щороку, обмеження можуть бути зняті уже в січні 2018-го.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...