Хіти тижня. Звільнення Муженка з посади голови Генштабу ЗСУ вимагають вже і в... Москві

Путіноїдам нахабства не займати. Представник Генштабу держави-агресора назвав українського генерала "профнепригодним".

Віктор Муженко

У Росії спростували заяву очільника Генштабу ЗСУ Віктора Муженка про те, що з Білорусі досі не виведені російські війська, які брали участь у навчаннях "Захід-2017", і назвали його "профнепридатним". Про це заявив офіційний представник Міноборони РФ генерал-майор Ігор Конашенков, пише "Інтерфакс", передають Патріоти України.

"Заяви Муженка про заховані російські війська в Білорусії демонструють його профнепридатність... Абсолютне неволодіння оперативною обстановкою на відстані сотень кілометрів від столиці власної країни і фантазії про чисельність військ, які там перебувають, - привід для негайного звільнення такого начальника Генштабу", - наголосив він.

Представник російського Міноборони натякнув, що такі фантазійні заяви є приводом для негайного звільнення начальника Генштабу.

Конашенков зазначив, що у такому стані "українська армія є прямою і явною загрозою, перш за все, для самого НАТО".

"Якщо це і є результат проведеного під керівництвом США і Північноатлантичного альянсу переходу українських Збройних сил на стандарти НАТО - то, як то кажуть, - і натовський прапор вам у руки", - додав він.

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...