Хлор із Німеччини та димові шашки із Солсбері: Захарова заявила про "шокуючі знахідки" у Сирії

Спікер МЗС РФ недвозначно натякнула росіянам, хто зараз їхній "головний ворог".

Захарова видала черговий перл. Фото: РБК.

У сирійському районі Східна Гута урядові сили, які звільнили його, виявили димові шашки із британського Солсбері. Про це офіційний представник міністерства закордонних справ (МЗС) Росії Марія Захарова заявила на брифінгу, розшифрування якого опублікував сайт відомства, передають Патріоти України.

"На звільнених територіях Східної Гути сирійські урядові війська виявили контейнери із хлором із Німеччини, а також димові шашки, вироблені в місті Солсбері, Великобританія. Тепер, я думаю, усі знають, де розташоване місто Солсбері", – сказала вона.

Захарова заявила, що "цей факт навіть складно коментувати, настільки він страхітливий і підриває віру в людяність окремих держав". "Ми говоримо, звичайно, не про цілі держави, а про тих політиків і керівників, які віддають такі накази й ухвалюють такі рішення", – зазначила речниця МЗС РФ.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...