"Хочуть воювати - нехай йдуть в поля!": Жителям окупованого Донбасу набридла війна

Настрій жителів на окупованих проросійськими бойовиками територіях України змінився.

Жителям окупованого Донбасу набридла війна. Фото: radiosvoboda.org.

Український офіцер, який воює на Донбасі, розповів про те, що терористи втрачають підтримку місцевого населення. Про це повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука на сторінці у Facebook, пишуть Патріоти України.

За його словами, настрій на окупованих проросійськими бойовиками територіях України змінився.

"Мій співрозмовник розповідав мені про зміни настроїв по ту сторону, про небажання воювати, про конфлікти між цивільними і "нашими хлопчиками", про те, як в Алчевську, у Свердловську містяни виганяють терористів: "Хочуть воювати - нехай йдуть в поля!"- написав Тука.

"Мені здавалося, ми повинні робити все, щоб поширювати і стимулювати такі настрої, позбавляючи терористів підтримки цивільного населення. Люди хочуть миру і ми повинні їм запропонувати те, чого вони хочуть!" - додав він.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...