Холодний душ для Бацьки: Лукашенка у Києві зустрічають пікетом з цікавим плакатом (фото)

​Зустріч президентів Білорусі й України Олександра Лукашенка і Петра Порошенка запланована на 21 липня.

Олександр Лукашенко. Фото:РИА Новости

В українській столиці президента Білорусі Олександра Лукашенка зустрічають пікетом. Про це передає білоруська служба Радіо Свобода, зазначають Патріоти України.

Так, білоруська громада Києва й білоруські добровольці проводять пікет на вулиці Банковій, де розташована адміністрація українського президента. Вони вийшли на акцію під біло-червоно-білими й українськими прапорами.

Учасники пікету тримають також плакати з портретами російського президента Володимира Путіна й глави Білорусі Олександра Лукашенка з підписом "Два чоботи пара".

Крім того, в руках учасників й портрети білоруського добровольця Тараса Аватарава, який засуджений у Білорусі на п'ять років позбавлення волі. На акцію прийшла й мати Тараса - Людмила Поспєх.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко відвідає Україну цього тижня, повідомив заступник прем'єр-міністра Білорусі Володимир Семашко на засіданні міжурядової українсько-білоруської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...