Хотіли бути князьками і ходити з чолобитними до царя? Тепер будете мати справу з його сатрапами, - блогер

Споконвічна істина - зрадників зневажають скрізь.

Хотіли в Росію? Фото: ru.krymr.com.

Відомий ізраїльський аналітик Соломон Манн, коментуючи приєднання анексованого Криму до Південного федерального округу, заявив, що тепер кримські сепаратисти будуть мати справу з сатрапами Путіна, а їх впливу буде покладено край. Про це він написав в своєму Фейсбуку, повідомляють Патріоти України.

"Путин избавляется от последних остатков видимости независимости Крыма. Указом президента аннексированный Крым присоединен к Южному федеральному округу, куда входят еще Адыгея, Калмыкия, Краснодарский край и три области - Ростовская, Астраханская и Волгоградская. Таким образом, надежды крымских сепаратистов на то, что они станут местными князьками с непосредственным влиянием на "царя" полностью рассыпались в прах. Теперь им предстоит иметь дело даже не с Медведевым, а с его сатрапами. Вполне естественным и ожидаемым будет перетруска командного состава области и снижение финансирования, которое на самом деле слишком уж огромное для такого небольшого и спорного региона", - пише Манн.

Нагадаємо, російський президент Володимир Путін сьогодні підписав указ про приєднання окупованої Автономної Республіки Крим до Південного федерального округу. Тепер вплив місцевих кримських сепаратистів зменшиться істотно, і велика ймовірність відсторонення всіх колабораціоністів від впливу на процеси на території анексованого півострова.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...