Хресну ходу потрібно охороняти не менш гей-параду: Юрій Романенко запропонував зірвати сценарій Кремля

Найтупіше - вестися на заклики про розгін цього шабашу, бо заради цього все і починалося.

Юрій Романенко. Фото: 24tv.ua.

Відносно хресного ходу слід слід бути так само обачними, як і щодо гей-параду в Києві. Про це шеф-редактор «Хвилі» Юрій Романенко написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

На його думку, для уникнення провокацій, заради яких і задумана акція, необхідні підвищені заходи безпеки.

«Сколько полицейских охраняло геев? 5-6 тыс? Вот и здесь нужны такие же меры предосторожности. Самое тупое — вестись на призывы о разгоне этого шабаша, ибо ради этого все и затеивалось. Масса людей из паствы УПЦ МП живут в мире распятых мальчиков и жаренных снигерей. Потому нужно максимально напрягать СБУ, МВД и прочие органы власти, дабы эта провокация РПЦ-ФСБ не пошла по тому сценарию, что нарисовали в Кремле», — пише він.

Крім того, зазначає Романенко, в цьому хресному ході беруть участь такі ж громадяни України, як і в недавньому гей-параді:

«Да, со своими тараканами в головах, но нужно быть умнее их, дабы потом не оказаться в ситуации, когда московские попы и ФСБ определяли судьбу украинской государственности».

"Готові розглянути конкретну пропозицію": Ще одна країна в НАТО назвала умови відправлення військ до України

вівторок, 14 травень 2024, 23:54

Міністр оборони Швеції Пол Йонсон допускає, що Стокгольм може розглянути питання відправлення військ до України, якщо країни-союзники складуть "конкретну пропозицію". Про це йдеться у Breaking Defense із посиланням на слова міністра оборони Швеції, пер...

Помер пропагандист Кремля з телеканалу RT

вівторок, 14 травень 2024, 23:00

У РФ помер 53-річний пропагандист Максим Кононенко. Про це повідомив пропагандистський телеканал RT з посиланням на дружину Кононенка, передають Патріоти України. Як зазначає російська Медуза, Кононенко в останні роки писав для сайту RT, а також для ро...