Хто б казав: "Маша Лаврова" звинуватила американські ЗМІ у фабрикації псевдоінформації та обмані світового співтовариства

Речниця МЗС РФ прокоментувала повідомлення американських ЗМІ про контакти генпрокурора США Джеффа Сешнса з послом РФ у Вашингтоні Сергієм Кисляком.

Марія Захарова. Фото:baj.byУ МЗС Росії звинуватили американські ЗМІ у розповсюдженні псевдоінформації та обмані світового співтовариства. Про це на брифінгу повідомила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, інформують Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Захарова, зокрема, прокоментувала повідомлення американських ЗМІ про контакти генпрокурора США Джеффа Сешнса з послом РФ у Вашингтоні Сергієм Кисляком.

"Те, що дозволяють собі писати американські, й не лише американські засоби масової інформації - це просто спроба, по-перше, тотальної дезінформації і своєї громадської думки, та й світової. Але, звичайно, основний наголос робиться на власну, американську громадську думку", - сказала Захарова.

Вона зазначила, що ЗМІ в США стали Великим Братом із роману Оруелла "1984".

На її думку, "постійне нагнітання страшної риторики щодо нібито нелегальних контактів російських дипломатів - це теж із серії абсолютної, тотальної дезінформації".

Слід зазначити, що телеканал CNN стверджує, що розвідка США розглядає Кисляка як одного з російських шпигунів. Подібне твердження телеканал зробив на тлі повідомлень про розмови, що відбулися між Кисляком і Сешнсом, який нині є міністром юстиції США.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...