Хто є соратниками Путіна у Верховній Раді України, - Яшин (відео)

Саме "Опоблок" та інші мільйонери, що "нажилися" за часів Януковича, і виконують план Кремля.

Яшин назвав ворогів України. Скріншот

Російський опозиційний політик Ілля Яшин презентував доповідь “Гібридна агресія Кремля“, в якій розповів про соратників Москви у Верховній Раді та методи впливу Кремля на українську політику. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на YouTube.

“Ми давно звикли, що війна на сході України давно закінчилася, трапляються локальні бойові дії, обстріли. Але ніби як активна фаза бойових дій припинилася, війна закінчилася. Тим не менш, не секрет, що Кремль і особисто Путін докладають величезні зусилля для того, щоб відновити контроль над Україною", - заявив Яшин.

У доповіді він вказав на те, що мова йде про пропаганду, про зрощування інтересів місцевих кримінальних олігархів та кремлівських інтересів. “Агентами Кремля найчастіше стають кримінальні олігархи в Україні, які сколотили статки за часів Януковича. По суті, мова йде про гібридну агресію, завдання якої – ліквідувати державний суверенітет України і повернути Україну в сферу кремлівських інтересів під контроль Путіна", - констатував Яшин.

За його словами, створений після протистояння на Майдані "Опозиційний блок" також воює на боці Путіна. Олігархи хочуть відновити попередні порядки, щоб повернути джерела доходів, а Кремль хоче хаосу, щоб привести до влади своїх політиків, вважає Яшин.

Політолог Павло Нусс впевнений, що ця доповідь має зацікавити не лише росіян, а й українців, які не розуміють небезпеку реваншу Юлії Тимошенко.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...