​Хто, кому і скільки: «Почему Гепа сидит не в тюрьме, а в кресле мэра — он откупился везде, в том числе и с Аваковым», - Інна Богословська про справи харківські і не тільки (відео)

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков кришує нелегальний видобуток газу і чудово поразумівся з колишніми ворогами.

Інна Богословська

Про це в ефірі ток-шоу Люди. Hard Talk LIVE заявила Інна Богословська, зазначають Патріоти України.

«Аваков имеет небольшую часть легального бизнеса по добыче газа и огромное количество нелегального бизнеса, которое им контролируется через его друзей. В том числе, и народных депутатов. Это знают все. Это общеизвестная информация на протяжении многих лет. Когда он вошел в конфликт с Добкиным и Кернесом, часть вышек у него забрали. Когда власть поменялась, ему все вышки вернули и вдобавок выплатили денежную компенсацию. Почему Гепа сидит не в тюрьме, а в кресле мэра — он откупился везде, в том числе и с Аваковым», - розповіла Богословська.

На питання про розстріляного у Харковітри місяці тому Юрія Діменте, Інна Богословська відповіла, що він був кримінальним авторитетом. «Это был неприкосновенный человек, правая рука Кернеса, он полностью отвечал за незаконный оборот денег, которые изымались у предприятий и частных лиц, на него была оформлена большая часть собственности Кернеса, которая сейчас незаконно переоформляется, он полностью курировал криминальный мир Харькова», — стверджує харківська екс-регіоналка.

Не так швидко як данці? Нідерланди озвучили термін, коли почнуть передавати Україні свої F-16

вівторок, 7 травень 2024, 6:15

Нідерланди планують почати передачу винищувачів F-16 Україні з осені. Це станеться слідом за Данією. Про це повідомила глава Міністерства оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен під час брифінгу у Вільнюсі в понеділок, 6 травня, передає Delfi.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...