Хтось на півночі дарма упивався шампанським: Туреччина відкрила аеропорти після перевороту, життя налагоджується, туристи сунуть

Всі аеропорти Туреччини відновили роботу. Пасажирів найближчим часом почнуть відправляти додому.

Туреччина відкрила аеропорти після нічного повстання. Фото: zabeba.li.

Роботу усіх аеропортів Турецької Республіки відновлено. Про це 16 липня повідомили у посольстві України у Туреччині, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

- Робота усіх аеропортів Туреччини міжнародного сполучення відновлена. Пасажири, рейси яких були скасовані, будуть відправлені до місць призначення найближчим часом, - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, 16 липня більшість авіарейсів з українських міст до Стамбула (Туреччина) було скасовано: згідно з даними онлайн-табло аеропорту Бориспіль скасовано ранкові, денні та вечірні рейси. Така сама інформація міститься на онлайн-табло аеропортів Львова, Одеси.

На табло аеропорта у Дніпрі поки що немає інформації про скасування рейсів до Стамбула.

Наразі, за даними генконсула України у Стамбулі Василя Боднара, в аеропорту Стамбула перебувають близько 80 громадян України, у тому числі діти.

Нагадаємо, у Туреччині в ніч на 16 липня була здійснена спроба військового перевороту. Група військових в Туреччині заявила, що взяла під контроль країну.

Однак через кілька годин прем'єр Туреччини заявив, що перевороту вдалося запобігти. Він звинуватив у організації спроби військового перевороту опозиційного ісламського проповідника Фетхуллаха Ґюлена.

В результаті спроби державного перевороту в Туреччині загинула 161 людина і 1440 отримали поранення.

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...

Почалася істерика: Росія погрожує ексглаві МЗС Литви за пост про Керченський міст

неділя, 28 квітень 2024, 12:25

Перший заступник постійного представника Росії в ООН Дмитро Полянський у неділю, 28 квітня, відреагував на пост колишнього міністра закордонних справ Литви, нині посла країни в Швеції Лінаса Лінкявічюса щодо Керченського (Кримського) мосту, заявивши, щ...