"Хунта" та її "біндери" у захваті": Довірена особа Януковича анонсувала повернення "послідовного" до України

Звісно, на практиці це виявиться брехнею представника найдавнішої після проституток професії, котрого не варто зараховувати до чесного адвокатського братерства, що бореться за права пригноблених.

Віктор Янукович. Фото: Рейтерс.

Підозрюваний у державній зраді екс-президент України Віктор Янукович особисто прийде до суду для останнього слова. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на адвоката екс-глави держави Олександра Горошинського.

"Подивимось, чи буду я завтра на засіданні (Оболонського райсуду Києва у справі про держзраду Януковича, – ред.). Але так, він (Янукович) буде особисто. Можливо, трохи пізніше", – сказав захисник екс-президента України.

Додамо, що Горошинський також представляє інтереси 5 екс-бійців “Беркута” у Святошинському суді Києва. У понеділок, 22 жовтня, адвокат був присутній на призначеному на 11:30 засіданні. Проте на слухання у справі Януковича, призначене на 9:00, Горошинський не прибув.

Джерело: РБК-Україна

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...