"Хватит клянчить летальное оружие у США!", - відомий волонтер про обороноздатність України

І нехай хто-небудь заперечить, що Кабакаєв не правий.

Координатор руху "Стоп-Терор" Семен Кабакаєв. Фото: vkfaces.xyzНе потрібно сподіватися на США з благанням про летальну зброю. Якщо дадуть - то добре, немає - значить і не потрібно. Але закликати спічами, що воно нам не потрібно, теж помилка, в тому положенні, в якому опинилася наша країна, воно нам необхідно, - про таке написав у соцмережі волонтер, координатор руху "Стоп-Терор" Семен Кабакаєв, повідомляють Патріоти України. Волонтер продовжує:

"У нас довольно сильный ОПК, если в него вложиться и начать развивать а не продавать налево-направо, то мы дадим фору любой стране.
Проблемы нашего правительства и менталитета в том, что мы слишком ленивы и хотим продавать танковые батальоны в страны третьего мира, а развивать не хотят, потом просим у США летальное оружие и прикидываемся бедными.
Мы совершенно не бедные, просто период научных разработок на детали и составляющие, требует период времени от 1 года до 3х лет. Это слишком долго и немного затратно, поэтому мы хотим все и сразу, в итоге получаем бублик и продолжаем ныть.
Может хватит нести ерунду перед высокопоставленными чиновниками запада и браться за работу? Все давно смеются за спиной, а мы* продолжаем клянчить и набивать карманы. МЫ - это представители страны на форумах и встречах".

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...