Хитра гра чи Трамп на боці України: Президент США не розділяє гарячого прагнення Путіна зустрітися

Дональд Трап планує найближчим часом зустрітися з президентом України, а от сподівання Путіна виявилися марними.

Ілюстрація: https://politeka.net/ua/

Про приниження Путіна розповів економіст і колишній радник президента Росії Андрій Ілларіонов, повідомляють Патріоти України з посиланням на Політеку.

«Попри те, що в попередні місяці російські ЗМІ багато говорили, що Путін зустрінеться з Трампом одразу ж після вступу на посаду, цього не сталося. У Вашингтоні зараз кажуть, ніби зустріч можлива через шість місяців. Це явна ознака того, що Трамп не поспішає зустрічатися з Путіним», ― вважає він.

Екс-радник Путіна також підкреслив, що заява Білого дому про те, що найближчим часом відбудеться зустріч Трампа і президента України Петра Поршенка є принизливим для голови Кремля.

″Посилює факт публічного приниження Путіна прес-реліз Білого дому, в якому йдеться про зустріч із президентом України Петром Порошенком “найближчим часом”, ― додав Ілларіонов.

У ГУР Міноборони розповіли про втрати окупантів після атаки на аеродром у Джанкої

четвер, 18 квітень 2024, 13:17

Унаслідок атаки ЗСУ на військовий аеродром у тимчасово окупованому Джанкої були знищені або уражені пускові установки ЗРК С-400, радіолокаційні станції, пункт управління засобами ППО, а також апаратура спостереження за повітряним простором. Про це пові...

На шкільному автобусі возив окупантів у Бєлгород: СБУ затримала мешканця Харківщини (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:02

Служба безпеки України затримала 59-річного мешканця селища Козача Лопань Харківської області, який під час окупації допомагав росіянам проводити ротацію, а також привозив їм зброю та боєприпаси. Про це СБУ повідомила у четвер, 18 квітня, передають Пат...