"Кіборг" Тарас Колодій розповів про полон бойовиків (відео)

Тараса Колодія вдалося звільнити за допомогою Блаженнішого Онуфрія.

 Тарас Колодій. Скріншот.

Звільнений із полону бойовиків "кіборг" Тарас Колодій розповів, що бойовики не використовували його і не змушували копати окопи. Про це він сказав під час брифінгу у понеділок, 19 грудня, повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську правду.

На запитання журналістів, чи намагалися його використовувати бойовики як фізичну силу, Колодій відповів "ні".

"Те, що діставали своїх поранених з-під завалу, а так нічого більше", - сказав він.

Він розповів, що його тримали у напівпідвальному приміщенні і час від часу виводили на вулицю. Колодій зазначив, що не був у лікарні після підриву, проте його оглядали медики, які були на території підконтрольній бойовикам.

"Оглядали ті, що там були, у колишньому СБУ", - сказав він.

Його мати розповіла, що дізналася з інтернету, що син потрапив у полон.

Брифінг тривав кілька хвилин.

Як відомо, у неділю Президент України Петро Порошенко повідомив, що з полону бойовиків звільнили захисника Донецького аеропорту Тараса Колодія.

Колодій - десантник 80 аеромобільної бригади, який потрапив у полон під час операції у Донецькому аеропорту 21 січня 2015 року.

У понеділок Президент Петро Порошенко зустрівся із Колодієм та його мамою.

Колодій подякував за звільнення. Він розповів про перебування в полоні.

"Хочу подякувати всім владикам, які допомогли звільнити з полону, співробітникам СБУ, вам, пане президенте, мамі та всім волонтерам, хто брав у цьому участь", - зазначив він.

"Закриття біолабораторій та припинення переслідування християн": Конгресвумен-республіканка висунула дивні умови для надання Україні допомоги від США

четвер, 18 квітень 2024, 13:45

Конгресвумен-республіканка від штату Джорджія та соратниця експрезидента США Дональда Трампа Марджорі Тейлор Грін запропонувала дивні правки до законопроєкту з допомогою для України. Про це йдеться на сторінці асигнування, передають Патріоти України. С...

У ГУР Міноборони розповіли про втрати окупантів після атаки на аеродром у Джанкої

четвер, 18 квітень 2024, 13:17

Унаслідок атаки ЗСУ на військовий аеродром у тимчасово окупованому Джанкої були знищені або уражені пускові установки ЗРК С-400, радіолокаційні станції, пункт управління засобами ППО, а також апаратура спостереження за повітряним простором. Про це пові...