Кілька вогнепальних поранень і ударів ножем: У Британії застрелили члена парламенту (відео)

Невже іншого аргументу у вирішенні якихось питань, ніж зброя, не залишилося?

Депутат парламенту Великобританії від Лейбористської партії Джо Кокс. Фото: news.amНа депутата парламента Великої Британії від Лейбористської партії Джо Кокс на території Західного Йоркшира стався збройний напад, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Депутат отримала важкі вогнепальні поранення і декілька ударів ножем перебувала у реанімаційному відділенні. На неї напав прибічник Brexit - можливого виходу держави з Євросоюзу. 52-річного злочинця було схоплено правоохоронцями.

Свідки інциденту повідомили, що між депутатом та двома чоловіками виникла перепалка, під час якої один із них дістав пістолет та вистрілив двічі. Стрілок вигукнув "Britain First" - назву ультраправої партії у Великій Британії. Як стало відомо, депутат парламенту Великої Британії від Лейбористської партії Джо Кокс померла в реанімації.

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...