Клінічний діагноз: "Трамп вразив всіх своєю феноменальною тупістю", - експерт

Трамп не прислуховується до рекомендацій своїх політичних радників і тому дійсно не знає, що в Україні перебувають російські війська.

Дональд Трамп. Фото: uznayvse.ru.

Не цілком адекватні висловлювання мільярдера Дональда Трампа серйозно знизили його шанси в боротьбі за президентське крісло США, вважає старший науковий співробітник аналітичного центру Atlantic Council і співдиректор його програми "Україна в Європі" Адріан Каратницький. Американський політолог зазначив, що Трамп вразив американський електорат своєю необізнаністю в багатьох питаннях, в тому числі і в українській проблематиці, пишуть Патріоти України з посиланням на Апостроф.

За словами Каратницького, Трамп не прислуховується до рекомендацій своїх політичних радників і тому дійсно не знає, що в Україні перебувають російські війська.

Такі оцінки американський політолог висловив в опублікованому сьогодні інтерв'ю.

«Думаю, що тепер, з огляду на тижневу серію ляпсусів кандидата Трампа, його шанси суттєво зменшилися. Був дуже сильний з'їзд Демократичної партії, де вона показала, що стоїть на патріотичних позиціях, сильних позиціях з питань національної оборони, безпеки та боротьби з тероризмом. Думаю, всі сигнали були сприйняті досить позитивно, і тепер аналітики, які на минулих виборах точно спрогнозували результати, в основному вважають, що на даний момент Клінтон має десь 90% шансів бути обраною наступним президентом», - зазначив експерт.

«У Трампа був деякий підйом після з'їзду Республіканської партії, але він в черговий раз ображає різні категорії американців: ветеранів, жертв іракської війни, поранених колишніх солдатів. Образив навіть маленьку дитину, яка розплакалася на одному з його форумів, і вигнав їх з мамою ... Сьогодні також широко обговорюється, що Трамп поставив під сумнів свою підтримку головного республіканця - спікера Палати представників Пола Райана (на праймеріз перед виборами в Конгрес). Всі ці помилки віддаляють його від обговорення конкретних відмінностей між політичними позиціями, і вся увага зосереджується на його ляпсусах, суперечливостях, необізнаності в основних фактах. Все разом це, думаю, істотно знижує його шанси», - розповів Каратницький.

«Сьогодні вранці (бесіда відбулася 3 серпня, -" Апостроф ") американська преса обговорює деякий хаос у виборчому штабі Трампа - що він не прислухається до рекомендацій своїх політичних радників, включаючи відомого пана Манафорта. Серед них є велике невдоволення тим, що він не зосереджується на основних меседжах, а з-за своїх помилок відходить все далі від аргументів і відлякує народ, ставлячи під сумнів свою "тверезість". Тому думаю, що йому буде дуже складно перемогти на виборах», аргументував політолог.

Крім того, за його словами, Трамп показав елементарну необізнаність з подіями, які останні два роки відбувалися в Україні.

«Це свідчить про те, що він не має з паном Манафортом конкретних розмов, враховуючи заангажованість Трампа в питаннях української політики. Думаю, що навіть тверезі члени "Опозиційного блоку" не ставлять під сумнів, що російські війська перебувають на території України як на Донбасі, так і в Криму. Тому ця елементарна необізнаність свідчить про те, що він має достатньо поверхневий зв'язок з паном Манафортом», - вважає експерт.

Нагадаємо, минулого тижня навіть голова МЗС Німеччини Штайнмаєр заявив, що вражений небаченим ідіотизмом Трампа.

А минулого вівторка «Радіо Свобода» розповіло, як дружно посміялися-познущалися над недоумком Трампом відомі західні політики, експерти та журналісти.

Захищати начальство не було вже кому: Бійці Третьої штурмової бригади полонили двох російських командирів, що поклали своїх підлеглих в ході атаки українських позицій

неділя, 12 травень 2024, 0:55

Бійці Третьої окремої штурмової бригади біля населеного пункту Райгородок на Луганщині взяли у полон заступника командира роти і старшого сержанта 752-го полку РФ. Про це 11 травня повідомляє пресслужба бригади. Зазначається, що під час спроби штурм...

"Ми не станемо стороною конфлікту": У Німеччині запропонували збивати дрони над заходом України силами ППО країн НАТО

субота, 11 травень 2024, 21:44

Члени німецького парламенту від урядових "Зелених" та "Вільних демократів", а також опозиційної ХДС виступають за те, що системи протиповітряної оборони країн НАТО збивали дрони над західною частиною України, передають Патріоти України. "Це розвантажит...