Ключовий момент: У США розказали, про що Нуланд говорила з Ушаковим і Сурковим

Сторони переговорів підтвердили, що відведення озброєнь на лінії розмежування є важливим рішенням в рамках поліпшення обстановки з безпекою.

Вікторія Нуланд. Фото: inforesist.org.

Заступник Державного секретаря Сполучених Штатів Америки з питань Європи та Євразії Вікторія Нуланд у російській столиці провела переговори про ситуацію на Донбасі з помічником глави РФ із зовнішньої політики Юрієм Ушаковим і помічником російського гаранта Владиславом Сурковим, передають Патріоти України.

Як повідомляє американське посольство в Російській Федерації, учасники переговорів обговорили обстановку в районі проведення АТО на Сході України. Крім того, були обговорені кроки щодо виконання Мінських домовленостей.

Також повідомляється, що сторони переговорів підтвердили, що відведення озброєнь на лінії розмежування є важливим рішенням в рамках поліпшення обстановки з безпекою. Відзначається, що учасники переговорів обговорили політичні, гуманітарні питання, а також питання безпеки.

Зеленський заявив, що Україна зможе вступити до НАТО тільки після перемоги у війні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:57

Україна стане членом Північноатлантичного альянсу після перемоги у війні з Російською Федерацією. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на президента Володимира Зеленського під час зустрічі з офіцерами, які проходять курси професійної військової...

Особлива ставка: Сі Цзіньпін збирається вбити клин між Європою і США, - Bloomberg

вівторок, 30 квітень 2024, 15:58

Як пише Bloomberg, візит президента Китаю Сі Цзіньпіна до Франції, Сербії та Угорщини має показати, що Пекін може запропонувати ЄС набагато більше, ніж Сполучені Штати Америки, передають Патріоти України. У Міністерстві закордонних справ КНР повідомили...