Кличко, Кириленко та Скрипка не змогли пригадати, яка пісня від України звучатиме на Євробаченні-2017 (відео)

Конкурсна пісня гурту O.Torvald виявилася складною для запам'ятовування.

Гурт O.Torvald. Фото: РБК-Україна.

Чиновники і зірки шоу-бізнесу на вечірці-відкритті Євробачення правильно назвали переможця минулорічного конкурсу та представника України на цьогорічному фестивалі, однак не змогли пригадати назви пісні, з якою виступає претендент від нашої країни. Від пропозиції заспівати самим більшість співрозмовників відмовилася. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

В'ячеслав Кириленко, Віталій Кличко, Євген Терехов, Олег Скрипка та інші опитані гості вечірки зізналися, що пригадати назви Time не можуть.

"Я пісню цю слухаю кілька разів на день у машині, але назви не можу запам'ятати", - пояснив Дмитро Білоцерківець.

Сам соліст Женя Галич не знає, чому назву його твору виявилося так важко запам'ятати. Натомість і сам каже, що не може назвати жодної своєї улюбленої пісні з Євробачення, бо ніколи конкурсом не цікавився. А чому ж тоді вирішив виступати – зізнається відверто: "Слава".

На пропозицію щось заспівати відповів відмовою. "Я їв чіпси і горіхи, я зараз можу зіпсувати все, що може відбуватися 13 травня", - пояснив співак.

Схожі проблеми з пригадуванням хітів Євробачення виявилися в Скрипки – він не зміг заспівати жодної пісні конкурсантів, навіть не пригадав переможних для України "Диких танців" Руслани.

Кличко зізнався, що музика має викликати емоції, а своєю улюбленою піснею назвав Hotel California. Співати ж відмовився навідріз. "У нас співочий мер уже був", - заявив він.

Пропозиція стати наступного року конкурсантом від України зацікавила тільки Кириленка – він наспівав пісню Скрипки "Весна".

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...