Кликали "русский мир"? Терористи "ДНР" захопили будинок екс-нардепа Партії регіонів і вбили охоронців

Артема Щербаня, який втік з Донецька в 2014 році, залишив в своєму маєтку двох охоронців, які і загинули від рук бойовиків.

А.Щербань. Фото: Відомості.UA.В окупованому "ДНР" селищі Спартак бойовики захопили будинок колишнього народного депутата від Партії регіонів Артема Щербаня і вбили двох охоронців, яких Щербань залишив охороняти своє майно від мародерів. Про це повідомляють житель Донецька Андрій Мацкул, а також військовий кореспондент бойовиків "ДНР" Марина Харкова, передають Патріоти України з посиланням на "Четвертую власть".

За їхньою інформацією, Артем Щербань (син колишнього губернатора Донецької області Володимира Щербаня) залишив свій котедж в Спартаку після початку бойових дій, проте залишив там двох охоронців, які охороняли будинок від мародерів. Деякий час тому бойовики заселилися в котедж Щербаня, і, виявивши у охоронців не Донецьку прописку, забили їх до смерті.

"Приїхали воїни одного героїчного підрозділу, виявили у сторожів не Донецьку прописку і забили їх до смерті. Ось такі справи," - написав Мацкул.

"Сестрі загиблого сказали "укрдрг" і відфутболили," - написала в коментарях до посту Мацкула Харкова.

"Добу мужиків вбивали в будинку, в якому самі влаштувалися на проживання" - написав Мацкул, - "А скільки таких мужиків сиділо по підвалах і згинуло невідомо де. Ну ладно у ворогів, а тут" свої ".


На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...