Кобзон заплутався в своїх паспортах, але пачпорта "динири" в нього нема

Ще півроку тому російський артист і депутат Держдуми вихвалявся паспортом "ДНР" і навіть донецькою пропискою.

Й.Кобзон. Фото: Комсомольская правда.

Російський співак Йосип Кобзон, відомий підтримкою терористів на Донбасі, заявив, що у нього немає паспорта "ДНР". Про це пише Дождь, передають Патріоти України.

"У мене немає ніякого паспорта, крім російського. Я пишаюся тим, що я герой "Донецької народної республіки", це моя земля, це моя батьківщина", - відповів Кобзон на питання про те, чи є у нього громадянство "ДНР".

Але в 2016 році співак демонстрував свій фейковий паспорт. "Із 25 травня цього року я - громадянин "Донецької народної республіки", ось сьогодні отримав паспорт. Треба тепер відпрацьовувати!" - заявляв Кобзон.

“Кожен день йдуть бої, щоденного пруть": Військові розповіли про важку ситуацію в напрямку Кремінної

понеділок, 29 квітень 2024, 23:39

У напрямку Кремінної на Луганщині кожен день йдуть запеклі бої, росіяни щоденно “пруть” хвиля за хвилею. А поля та посадки - це кладовища техніки та людей. Про це в ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській розповіли механік-водій Сергій Зверєв і голов...

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...