"Когда еще увидишь столько орудий?": Росіяни шоковані кількістю військової техніки, яку Кремль гонить на Донбас (відео)

Російська техніка і зброя направляються на полігон для обкатки і пристрілки, який бойовики влаштували поблизу Донецька.

Кремль гонить на Донбас ешелони війської техніки. Скріншот.

У той час, коли від лінії розмежування на Донбасі відводять озброєння і військову техніку, Росія продовжує постачати нові партії озброєння в глибокий тил окупованих територій. Помічають це не тільки жителі захоплених населених пунктів на сході України, але й жителі Росії, які викладають в інтернет відео з ешелонами військової техніки, яка рухається у напрямку України. "От і не віриться, що наших солдат в Україні немає", - пише в соцмережі житель Підмосков'я Федір Сторін, який спостерігав ешелони з військовою технікою на станції на залізничній гілці, яка веде в Україну. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на DonbassUA.

"Проезжая мимо станции Селятино 24 сентября, мы увидели очень длинный железнодорожный состав с военной техникой и пассажирскими вагонами. В вагонах были военные — мы видели их, когда наша машина поравнялась с этими вагонами. По платформе прохаживались автоматчики, охранявшие состав. Возвращались мы примерно в 15:30, состав все еще стоял, а за ним еще один — чуть короче, на котором были только лишь артиллерийские орудия на платформах. Вскоре один из составов тронулся. Мы с другом решили снять его на видео. Когда еще увидишь столько орудий? Сколько раз мы здесь ни проезжали, раньше никогда такого не видели. У нас говорят, что учения уже закончились, а в Украину Россия войска не посылает. Но это железнодорожная ветка — „Киевская“ — ее так и называют „Киевская ЖД“. Похоже, что состав двинулся все же в сторону Украины, и другой — с военными и техникой тоже явно туда же „собрался“", — так прокоментував своє відео, викладене в YouTube, Федір.

"Прибыла, прибыла „гречка“, трещит, аж стекла в домах дрожат!", — повідомляють сьогодні в соцмережах жителі Шахтарського району Донеччини, викладаючи звукові доріжки у себе на сторінках. Цей гучний гуркіт, зафіксований жителями, означає зовсім не осінню грозу, а чергові навчання окупантів, що облаштували величезний полігон для тренування бойовиків, які пройшли навчання в Росії. Також повідомляється, що на цьому полігоні проходить обкатку і пристрілювання військова техніка, яка надходить з РФ.

"Место, где москвичи сняли отправку двух эшелонов с техникой, находится неподалеку от дислокации 138-й отдельной мотострелковой бригады — она дислоцируется в посёлке Каменка Выборгского района Ленинградской области. Зона ответственности этой бригады, если можно так выразиться, север Донецка, города Горловка, Дебальцево", — поділився своїми міркуваннями після перегляду викладеного в мережу відео, знятого в підмосковному Селятино, офіцер української розвідки в запасі.

"Обкатку-пристрелку данная техника проходит на различных полигонах в тылу на оккупированных территориях Донбасса. В частности, и на том полигоне в Шахтерском районе, где проходил первый танковый биатлон оккупантов, в ходе которого дети погибли", - сказав він.

"Треба закінчити якомога швидше": Орбан цинічно висловився про війну в Україні та приголомшив заявою про західні війська

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:15

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Захід – за крок до відправлення своїх солдатів до України. Про це пише видання Magyar Hang, передають Патріоти України. “Це не наша війна, а війна двох слов'янських народів, яку треба закінчити якомога ш...

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...