Кого лякають? Росія тимчасово "пішла" з ПАРЄ

Голова російської делегації в Асамблеї навіть "пригрозив", що Росія може пропустити січневу сесію через відсутність "повноцінної та рівноправної участі" РФ в роботі організації.

Олексій Пушков. Фото:rus.delfi.lv

Якщо США і Європейський союз не знімуть санкції відносно Росії, то делегація цієї країни пропустить в січні 2016-го року сесію Парламентської асамблеї Ради Європи. Про це 23 грудня заявив голова комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Пушков, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Ми повернемося в ПАРЄ тоді, коли будуть серйозні перспективи нашої повноцінної і рівноправної участі в роботі цієї організації. Якщо ми прийдемо до висновку, що таких перспектив не складається до початку наступного року, то делегація РФ не братиме участі в січневій сесії ПАРЄ", - сказав він.

Разом з тим, Пушков обмовився, що "ще остаточного рішення не прийнято" і "воно буде прийнято ближче до сесії". "Ми уважно проаналізуємо всі тенденції в ПАРЄ і приймемо остаточне рішення", - повідомив глава делегації. При цьому Пушков не став оцінювати шанси РФ на успіх щодо скасування санкцій.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...