Когось захоплює, когось обурює: Нардеп Парасюк знову вчинив брутальний акт, жертвою став прокурор у суді

Цього разу Володимиру Парасюку не сподобалося рішення суду, у якому прокурори відмовилися пом'якшити запобіжний захід для одного з бійців "Правого сектора" - учасника конфлікту на Драгобраті.

Володимир Парасюк. Фото:rian.com.ua

Народний депутат Володимир Парасюк знову спровокував конфлікт: він кинув склянку у прокурорів після того, як судді Закарпатського апеляційного суду відмовилися пом'якшити запобіжний захід для учасника конфлікту на туристичній базі "Хата Магната" закарпатського курорту "Драгобрат" бійця "Правого сектора" Петра Угрина ("Педро "). Про це повідомляє УНН, зазначають Патріоти України.

Суд залишив Угрина під вартою до 8 березня. Рішення суду оскарженню не підлягає. За інформацією ЗМІ, після того, як Парасюк кинув склянку в прокурорів, у залі суду почалася бійка між прихильниками бійців "Правого сектора" і силами правопорядку.

Нагадаємо, що наприкінці листопада Володимир Парасюк увірвався на брифінг прокурора ГПУ Владислава Куценко, звинувативши його у брехні.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...