''Колапс буде одразу'': Депутат Держдуми вигадав нові санкції проти України (відео)

Олексій Журавльов впевнений, що українці не зможуть прожити без російських нафтопродуктів.

Олексій Журавльов. Фото: Коммерсант.

Депутат нелегітимної Державної думи Олексій Журавльов заявив, що Росії варто було б припинити постачати в Україну нафтопродукти і вугілля, щоб влаштувати у ній тотальний колапс, передають Патріоти України.

За його словами, тільки такі санкції з боку держави-агресора були б по-справжньому ефективними. Загрозливу заяву він озвучив в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

"Щоб взагалі блокувати Україну, це робиться ось так! Дві санкції. 80% нафтопродуктів поставляємо ми і Білорусь. Ось просто раз — і все, і до побачення! І колапс одразу. 66%, майже 70% вугілля ми поставляємо. Раз і все! Тобто, ось це санкції!" — висловився Журавльов.

Джерело: Обозреватель

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...