З архіву ПУ. "Ми ніколи не ображаємо Україну та її народ!": Пропагандисти Кремля розлютилися через шоу, де росіян назвали "свинорусами" (відео)

Ольгу Скабєєву обурило, що українці не ставляться з повагою до окупантів і "ображають" країну, яка захопила її Крим і частину Донбасу.

На росТБ образилися на українського блогера. Фото: скріншот з відео.

Російські пропагандисти розлютилися через шоу українського блогера Андрія Полтави на одному з українських телеканалів, в якому він у досить жорсткій манері спілкується у чат-рулетці із затятими прихильниками окупаційної політики Кремля. Зокрема бурхливу реакцію викликала безкомпромісна критика Полтавою громадян країни-агресора, що потурають путінському режиму. Фрагмент його промови показали в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1", передають Патріоти України.

"Ти думаєш, я не скажу, що ваша окупантська Рашка — г*вно? Думаєш, я не назву вас свинорусами, вашою споконвічною історичною назвою? Доти, доки ви будете на Донбасі вбивати українців, я вас так називатиму, і ніхто мені не заборонить це робити!" — не добираючи слів, заявив блогер, чим викликав хвилю обурення у студії.

Так, ведуча програми, скандальна пропагандистка Ольга Скабеєва звинуватила українські ЗМІ в тому, що вони нібито "пробили дно" своїм антиросійським контентом. "Дно пробили українські провладні медіаресурси, так звані ведучі так званого, вибачте, "Вата-шоу" на телеканалі "ПрЯмий". Докотився до відвертої вульгарності! Це вже зовсім точно. Паскудство справжнє, не так зване", — обурилася вона, традиційно перекрутивши назву українського телеканалу.

Її підтримав співведучий передачі Євген Попов, який заявив, що саме так виглядає свобода слова по-українськи. Крім того, до дискусії долучився військовий експерт, пропагандист Ігор Коротченко. Його найбільше обурило, що українці не ставляться з повагою до окупантів і ображають країну, яка захопила її Крим і частину Донбасу.

"Це образа нашої країни, мерзенне огидне шоу, мета якого — зробити людей гіршими, перетворити українців на звірів, яких можна нацькувати, дати в руки автомат і послати вбивати! Це людиноненависницька ідеологія, ідеологія фашизму, українського націоналізму! Це є фашизм ХХІ століття в найогиднішому низькоінтелектуальному звірячому вигляді!" — обурився він.

Попов, зі свого боку, вставив ремарку про те, що будь-хто в Росії, хто дозволив би собі вжити слово "свиноукраїнці", нібито був би проклятий, і присоромив Україну за те, що там за подібні речі ніхто не відповідає. "Як би ми негативно не ставилися до тих людей, які зараз правлять Україною, ми ніколи не дозволяли собі ображати Україну і її народ!" — приєднався до нього Коротченко.

Джерело: Обозреватель

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...