Коли Кремлю здавалося, що справа в "капелюсі": Стало відомо, за яких обставин Трамп скасував зустріч з Путіним

Трамп залишається вірним собі і прийняв рішення ледве не в останню мить.
Трамп прийняв рішення у останній момент. Фото: Рейтерс.

Президент США Дональд Трамп вирішив скасувати зустріч з російським колегою Володимиром Путіним після розмови з державним секретарем Майком Помпео і своїми радниками, заявила прес-секретар Білого дому Сара Сандерс. Про це вона заявила журналістам на борту президентського літака на шляху до Аргентини, де Трамп візьме участь в саміті Великої двадцятки (G20), передають Патріоти України із посиланням на Reuters.

За її словами, Дональд Трамп прийняв рішення скасувати заплановану зустріч з Путіним на борту Air Force One (борт №1) після того, як переговорив з держсекретарем Майком Помпео і главою апарату Білого дому Джоном Келлі і подзвонив раднику з національної безпеки Джону Болтону.

Сандерс також сказала, що представники США і Росії вже провели телефонну розмову з приводу скасування зустрічі. Але уточнила, що їй нічого не відомо про розмову між лідерами двох країн.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...