Командувач Об'єднаних сил розповів, скільки ще триватиме АТО на Донбасі

Генерал-лейтенант Сергій Наєв зазначив, що ці терміни "не будуть тривалими".

Сергій Наєв. Фото: Прямий.

Антитерористична операція на Донбасі триватиме до указу Президента України Петра Порошенка про оголошення початку операції Об'єднаних сил. Про це заявив командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв в інтерв'ю "5 каналу", передають Патріоти України.

За його словами, наразі керівником антитерористичної операції на Сході України є генерал-лейтенант Забродський Михайло Віталійович.

"Антитерористична операція – вона триває, і буде діяти доти, доки Президент України своїм указом не оголосить про початок операції Об'єднаних сил. Це відбудеться тільки після того, як мною як командувачем та мені підлеглим об'єднаним оперативним штабом будуть здійснені певні заходи з підготовки цієї операції, зокрема планування, які триватимуть деякий час", – пояснив Наєв.

Водночас, генерал-лейтенант зазначив, що ці терміни "не будуть тривалими". "У мене вже є визначені часові показники, до якого часу я маю завершити підготовку до цієї операції, здійснити доповідь начальнику Генерального штабу головного командування Збройних сил України і в подальшому Президентові України. Та після затвердження цих дій і планувальних документів і відбудеться захід з початку операції", – підсумував командувач ООС.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...