Комбат ОУН пригрозив повісити Ахметова (відео)

Микола Коханівський розповів про підготовку акції до річниці Євромайдану.

Микола Коханівський. Фото: скрін відео Комбат батальйону ОУН Микола Коханівський пригрозив повісити українського бізнесмена Ріната Ахметова. Відео з відповідною заявою комбата розміщено на YouTube, а також на сторінці батальйону ОУН, зазначають Патріоти України.

Виступаючи на акції в Києві, у ході якої з невеликої ялинки спорудили імпровізовану шибеницю для ряду українських політиків, Коханівський прокоментував плани щодо мітингу 22 листопада з нагоди річниці Євромайдану: "Якщо нас буде 100 000, то, я вважаю, це вже буде революція і повалення режиму.

Якщо буде кілька тисяч, то будемо думати, як ударити такою кількістю людей - кудись піти, можливо, попікетувати". За словами комбата, петлі з мотузок на встановленій ялинці символізують "прагнення української нації по відношенню до тих зрадників, які панують нині в нашій державі".

При цьому Коханівський підкреслив, що мова йде про реальні, а не метафоричні страти. "Хто вам сказав, що не збираємося (вішати, - ред.)? Якщо ми зробимо революцію, то ми не будемо вже ходити в Печерський суд і подавати позов на Ахметова.

Діятиме революційний трибунал, який не буде подавати ніяких позовів, а вирішувати їхні долі дуже швидко", - сказав він.

"Можна погодитися, що в такій кількості...": Гетьман оцінив, чи зможуть росіяни захопити Харків

субота, 11 травень 2024, 9:14

Російські загарбники в прикордонній Курській області на сьогоднішній день зосередили до 70 тисяч військових. З такою кількістю їм буде нереально захопити Харків. Про це заявив в коментарі РБК-Україна майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман. За його словами, п...

Російські війська будуть у Дніпрі, Харкові, Кривому Розі? Український комбриг попередив про загрозу

субота, 11 травень 2024, 8:58

Якщо українські війська не битимуться за Костянтинівку та Дружківку на Донеччині, то через кілька тижнів російські війська будуть у Дніпрі, Харкові, Кривому Розі. Про це командир 92-ї окремої механізованої бригади полковник Павло Федосенко заявив у роз...