Хіти тижня. "Нехай моск...лі бояться!": ОУН анонсувала акцію на Кримському мосту

Микола Коханівський пообіцяв вивісити на Керченському мості банер із гаслом "Смерть Росії!".

Микола Коханівський. Фото: Новинарня.

Громадська організація "Добровольчий рух ОУН" готова розмістити на Кримському мосту банер з написом: "Смерть Росії!". Про це OBOZREVATEL.UA заявив керівник цієї організації Микола Коханівський, передають Патріоти України.

"Дуже може бути, що на Кримському мосту з'явиться якийсь плакат, наприклад, з написом "Смерть Росії!" або "Крим - Україна!", - розповів він. У цьому контексті Коханівський наголосив: "Смерть Росії" - "це найактуальніше на сьогодні гасло".

"Це сатанинське утворення - Росія - має зникнути. Замість цього повинні виникнути кілька окремих країн - наприклад, Татарстан, Башкирія, республіка Сибір, республіка Урал. А Росія - як ракова пухлина. Її треба видаляти", - заявив він.

Відповідаючи на запитання, чи готова ОУН співпрацювати з рухом Feemen і, наприклад, провести спільну акцію на Кримському мосту, глава організації пояснив: "Звичайно, ми не будемо спільно з ними нічого проводити, тому що у нас абсолютно різне світосприйняття, різне бачення боротьби за свободу України. У багатьох речах ми просто не сходимося і вважаємо, що іноді те, що роблять Feemen, абсолютно вороже для України".

Коментуючи перевірки судів в Керченській протоці, які почала здійснювати ФСБ, він зауважив: "Якщо моск*лі так вже бояться, то нехай бояться. Я думаю, це непогано". У той же час лідер ОУН запевнив: "Я не хочу озвучувати всі наші плани, але хочу сказати: зупинятися ми не будемо. Це можуть бути різні заходи. На території противника, в нашому тимчасово окупованому Криму, ми будемо боротися з моск*лями, допоки вони звідти не підуть".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...