"Комуняку - на гілляку": Під час відзначення 1 травня у Вінниці зав'язалася бійка (фото, відео)

Невідомі молодики в масках напали на пенсіонерів, що мітингували з радянською символікою.

1 травня у Вінниці ознаменувалося сутичками. Фото: Власно.

Сьогодні у Вінниці під час проведення першотравневого мітингу між представниками окремих політичних сил виникла конфліктна ситуація. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України у Вінницькій області, передають Патріоти України.

Зазначається, що близько 20 молодих людей, які не поділяли політичні погляди мітингувальників, намагалися завадити проведенню заходу та почали виривати з рук учасників акції прапори. Молодики вигукували "Слава Україні!" та "Комуняку — на гілляку", їхні обличчя були приховані масками.

"Конфліктну ситуацію швидко припинили працівники поліції, які відтіснили з натовпу молодиків та змусили покинути територію проведення мітингу", - йдеться у повідомленні.

У главку зазначили, що поліцейські не допустили подальшого розгортання конфлікту та забезпечили правопорядок до завершення заходу.

"Серед учасників інциденту постраждалих не зафіксовано", - повідомили у поліції.

Подія внесена до журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. Поліцією встановлені учасники події і їхнім діям буде дана правова оцінка, додали в прес-службі.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...