Комусь у Москві час раптово померти? Британці здійснили великий прорив у розслідуванні отруєння "Новачком"

Підозрюваний - досить високий чоловік, понад 180 сантиметрів. Його вік близько 30 років.

У розслідуванні отруєння "Новачком" є прогрес. Фото: Рейтерс.

Свідок у справі про отруєння "Новачком" британської пари Чарлі Роулі і Дон Стерджесс в місті Еймсбері описав можливого підозрюваного, знімок якого йому показали поліцейські, повідомляють Патріоти України.

Як передає "Лента.ру", на фото зображений досить високий чоловік, понад 180 сантиметрів. Його вік близько 30 років. "У нього чорне волосся, борода і вуса. На ньому була шкіряна куртка, він європейської зовнішності. Раніше, до інциденту, я його не бачив в Солсбері і не знав його особисто", - повідомив свідок на ім'я Харріс.

Він заявив, що лише одного разу зустрічав підозрюваного - біля парку королеви Єлизавети в Солсбері разом з британцями в день їх отруєння. На чоловікові тоді були також чорні штани і замшеві черевики. "Я проходив швидко і не розмовляв з ними, але хлопці були в чудовому настрої", - зазначив Харріс.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...