Кортеж міністра МВС Авакова порушив ПДР, - ЗМІ

Журналісти стверджують, що бачили, як машина Авакова перетнула подвійну суцільну.

Кортеж міністра МВС Авакова порушив ПДР. Фото: Страна.

Кортеж міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова їздить з порушенням ПДР. Це стверджують фотокореспонденти видання "Страна.uа", передають Патріоти України.

Сьогодні вранці міністр внутрішніх справ Арсен Аваков взяв участь у заході, присвяченому 50-й річниці створення підрозділів Нацгвардії з охорони громадського порядку. Урочистості відбулися на Солом'янській площі в Києві.

Фотокореспонденти "Страна.uа" заявляють, що бачили, як Аваков прибув на седані Mercedes, за ним прямували дві автівки супроводу: легковий Volkswagen і джип Toyota Land Cruiser. Проте точно невідомо, чи дійсно автомобіль належить Авакову.

"Поліцейські регулювальники забезпечували безперешкодний проїзд автомобілів міністра, перекривши рух для інших водіїв столиці в районі Солом'янської площі. На очах у поліцейського машини Авакова перетнули подвійну суцільну, щоб виїхати на вул. Василя Липківського. За таке недотримання дорожньої розмітки передбачено штраф у розмірі 255-340 грн", - повідомляє видання.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...