​"Кошмарили" Авдіївку: З передової в зоні АТО втекла група терористів, - Тимчук

Бойовики залишили передову, але не виключено, що їх могли перекинути і в інший район.

Ілюстрація: business.uaЗ передової пішов танковий підрозділ російсько-терористичних військ, який раніше обстрілював район промислової зони міста Авдіївка Донецької області. Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляють Патріоти України.

"Вибув з першої лінії танковий підрозділ окупантів, який раніше оперував навпроти "промзони" Авдіївки в районі висоти 272,2 і використовувався для обстрілу "промзони" і старої Авдіївки", - зазначив він.

Військовий експерт уточнив, що в складі угруповання було сім танків. "У той же час окупантами на Каштановому, в районі вулиці Вокзальної, було обмежено переміщення цивільних осіб і автотранспорту, що може свідчити про перекидання в даний район нового підрозділу", - додав Тимчук.

Нагадаємо, 29 березня терористи "ДНР" почали обстріл сил АТО з окупованого Донецька.

26 березня повідомлялося, що під Маріуполем бойовики захопили тіла двох морських піхотинців, а потім дзвонили мамі одного з них і вимагали гроші за те, щоб загиблих хлопців повернути додому.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...