​"Кошмарили" Авдіївку: З передової в зоні АТО втекла група терористів, - Тимчук

Бойовики залишили передову, але не виключено, що їх могли перекинути і в інший район.

Ілюстрація: business.uaЗ передової пішов танковий підрозділ російсько-терористичних військ, який раніше обстрілював район промислової зони міста Авдіївка Донецької області. Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляють Патріоти України.

"Вибув з першої лінії танковий підрозділ окупантів, який раніше оперував навпроти "промзони" Авдіївки в районі висоти 272,2 і використовувався для обстрілу "промзони" і старої Авдіївки", - зазначив він.

Військовий експерт уточнив, що в складі угруповання було сім танків. "У той же час окупантами на Каштановому, в районі вулиці Вокзальної, було обмежено переміщення цивільних осіб і автотранспорту, що може свідчити про перекидання в даний район нового підрозділу", - додав Тимчук.

Нагадаємо, 29 березня терористи "ДНР" почали обстріл сил АТО з окупованого Донецька.

26 березня повідомлялося, що під Маріуполем бойовики захопили тіла двох морських піхотинців, а потім дзвонили мамі одного з них і вимагали гроші за те, щоб загиблих хлопців повернути додому.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...