Краватку не подаруєш? У мережі помітили дивне звернення до Путіна прем'єра Греції (відео)

Грецький прем'єр обіцяв не носити краватку до того часу, поки не покращиться економічний стан у його країні. Схоже, він сподівається, нібито президент РФ може йому допомогти.

Ципрас і Путін. Фото: скріншот з відео.

Прем'єр-міністр Греції Алексіс Ципрас з'явився на прес-конференцію за підсумками зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним без краватки, проте пообіцяв одягти її, якщо глава РФ зробить такий подарунок. Відповідне відео опублікував на сторінці у Twitter журналіст із пулу Кремля Дмитро Смірнов, передають Патріоти України.

Як пояснив Ципрас, він вважає цей крок символічним. Так, раніше грецький прем'єр обіцяв не носити краватку до того часу, поки не покращиться економічний стан у його країні. "Я вже одягав краватку, але дуже швидко її зняв. Краватка — як петля на шиї грецького народу, цей символізм дуже важливий", — сказав він.

"Якщо мені пан Путін зробить такий подарунок, то на наступній зустрічі я, можливо, її одягну", — додав він. "Домовилися, так і зробимо", — погодився Путін.

Український політтехнолог Олексій Голобуцький у своєму Telegram-каналі назвав інцидент "брутальними газовими ігрищами". "Ось тільки грайливий мазохізм із Путіним ще нікому не приніс вигоди: вдушить, але вигоди з того ні Ципрас, ні Греція не матимуть", — написав він.

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...