Кремль, ау!: Підтримка України залишається головним принципом політики США, - посол Пайєтт

Говорячи про навчання "Сі Бриз", посол зазначив, що головна мета - підвищити здатність Збройних Сил України захищати свою територію.

Джеффрі Пайєтт. Фото: rian.com.ua.

Головним принципом політики США була і залишається підтримка українського народу. Про це під час церемонії відкриття активної фази навчань "Сі Бриз-2016" заявив посол США в Україні Джеффрі Пайєтт, повідомляє прес-служба Міноборони України. Новину передають Патріоти України.

"Головним принципом політики США була і залишається підтримка українського народу і наголос на необхідності дотримання суверенітету та територіальної цілісності України", - заявив Пайєтт.

Говорячи про навчання "Сі Бриз", посол зазначив, що головна мета - підвищити здатність Збройних Сил України захищати свою територію. "Уряд США надав понад 600 млн доларів у якості допомоги. Головне — це покращити українські Збройні Сили та можливості українського керівництва у галузі безпеки і оборони, забезпечення можливості українського народу захищатись", - додав він.

У свою чергу посол Великобританії в Україні Джудіт Гоф зазначила, що Україна завжди буде пріоритетом на порядку денному Великобританії. Також Гоф додала, що Великобританія співпрацює з іншими міжнародними партнерами, щоб "Україна отримала саме той пакет допомоги, якого вона потребує".

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...