Кремль загрожує всьому світу: Росія готується до великої ядерної війни, - експерти НАТО

Збільшення озброєння Росією може привести до початку третьої світової війни.

Росіяни ведуть підготовку до війни. Фото: ВВС.

Російська Федерація готується до ядерної атаки однієї зі столиць держав НАТО. Про це заявляють експерти Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України з посиланням на "Польське радіо".

Для цього Росія модернізує свій стратегічний арсенал. Не зважаючи на економічні труднощі, Кремль не зменшує витрат на озброєння і навчання військових. На думку американців, росіяни ведуть підготовку до війни.

За оцінкою експертів з National Institute for Public Policy, активні заходи Москви щодо збільшення озброєння можуть привести до початку третьої світової війни.

В опублікованому рапорті експертів НАТО йде мова про те, що РФ будує гігантські командні бункери і Кремль готується до великої ядерної війни.

"Москва поповнила свій арсенал 153 ядерними боєголовками", - йдеться в рапорті.

Таким чином президент РФ Володимир Путін хоче викликати почуття страху і жаху в світі, зокрема у своїх потенційних "ворогів", тобто у країн НАТО.

Крім цього, екс-заступник головного командувача Збройних сил НАТО американський генерал Річард Шірефф розповів польському тижневику "Wprost", що Путін може проявити збройну агресію проти країн Прибалтики і Польщі. За словами Шіреффа, якби таке сталося, то війська НАТО могли б ефективно допомогти країнам-членам тільки через кілька місяців.

"НАТО намагалося б відповісти на російську агресію, тоді Путін випустив би тактичні ракети на одну з "натовських" столиць, на Берлін або на Варшаву", - застеріг генерал США.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що РФ намагається посилити військову присутність в Білорусі та Молдові.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...